Bert Vermeiren

Bert Vermeiren

 

   Nationality:

   Belgian Flag 

 

   Languages:

   Netherlands Flag British Flag French Flag

 

Bert heeft vijfentwintig jaar ervaring in directiefuncties en HR waarvan het grootste deel in de IT sector.

 

Hij heeft ervaring in het managen van periodes van snelle groei, fusies en acquisities, herstructurering en dit in een internationale omgeving. Zijn competenties liggen in veranderingsmanagement, management assessment, skills management, training en opleiding, rekrutering van directie en kaderleden, selectie en assessment centers, loon- en salarisbeleid en andere HR domeinen. Hij is sinds 2005 actief in executive search.

 

In zijn vroege loopbaan werkte hij in kaderfuncties in de werkgeversorganisaties Agoria en VKW. Hij was gedurende 6 jaar HR Directeur in een internationaal ontwikkelings- en productiecentrum van Philips Lighting en in een joint venture met Matsushita (Philips Matsushita Battery Corporation) en vervoegde daarna IBM België/Luxemburg als HR Director. Hij was er lid van het Management Team en hielp IBM in de transitie van een landenstructuur naar een organisatie gebaseerd op globale business units en van een productbedrijf naar een provider van volledige IT-oplossingen en diensten.

 

Mr. Vermeiren werkte ook voor Lernout & Hauspie Speech Products als Global VP Human Resources gebaseerd in het hoofdkwartier in België en in Boston. L&H was a marktleider in spraakherkenning en tekst-naar-spraak software. Hij hielp het bedrijf te overleven toen het in Chapter 11 terechtkwam en uiteindelijk werd overgenomen door Nuance Communications.

 

Daarna trad Mr. Vermeiren in dienst bij Real Software, een Belgisch international bedrijf actief in software en IT-services als Group HR Director en lid van het directiecomité.

 

Hij werd Partner bij Hightech Partners in 2005 en Managing Partner in 2010.

Mr. Vermeiren is Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Antwerpen) en in Communicatie (KULeuven).

 

Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans en woont in Antwerpen.

 


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Volg ons op

Linkedin

Top News / Releases

UA-58055751-1